PVC fönster dörrar och glidskjutpartier

Letar ni efter energisparande pvc fönster? Billiga fönster från DRUTEX. Snabbt,säkert och billigt. Fönster med 35% rabatt!

Aluminiumfönster

Det moderna aluminiumsnickeriets roll är att besvara nutida akitektoniska utmaningar genom användning av diverse former och utformaningar.Aluminium är ett perfekt material som gör det möjligt att klara marknadens växande behov och även de mest kräsna kunders önskemål.

MB-45,MB-60,MB70 HI och MB-78EI är högkvalitativa aluminiumsystem som används för utförande av inom och utomhuselement,t.ex.olika typer av fönster,dörrar,entreskydd,skyltfönster,vintertrdgårdar,rumskonstruktioner.Breda användningsmöjligheter samt möjlighet för olika konstruktionstyper,mönster och färger gör att aluminiumsnickeri kan anpassas till varje byggnads arkitektur.

Profilernas typ och karaktär gör att man kan erhålla smidiga och beständiga fönster och dörr konstruktioner som kan anpassas till kundens individuella behov.Fönster och dörrsystem i aluminium har en unik beständighet,låg vikt och maximala glasytor.

/systemmb45profil.pngMB-45

kallt aluminiumsystem användas för utförande av inom och utomhuselement som inte kräver någon värmeisoleringar vilket gör systemet ännu mer universellt och attraktivt.

/mb-60-alu.jpgMB-60

varmt aluminiumsystem används för utförande av utomhuskonstrktioner där det finns behov av god värme och ljudisolering.Systemet har en låg värmegenomgängskoefficient,så kallt U-värde,tack vare användning av termiska barriärer och tätningar.

/mb-hi-system-70.jpgMB-70 HI

användas både för bostadshus och fasader i aluminium.Konstruktionen hos fönster och dörrsystemet med termisk barriär,MB 70 HI bygger på det beprövade och utvecklade systemet MB70.Systemet kännetecknas av en betydligt högre isoleringsnivå för ramar vilket är en följd av användning av speciella isoleringsinsatser.

/aluminiumfonster-mb78ei.jpgMB-78EI

eldsäkert system-är ett tekniskt avacerat system som kännetecknas av både täthet och eldsäkerhet.Det uppfyller de allt strängare polska och europeiska standarderna för skiljekonstruktioner som i en byggnad som härjats av brand skiljer av säkra zoner för utrymning av människor och egendom vid brandklass EI60.

 

 

/pvc-fonster.jpg 

PVC FÖNSTERBUTIK

 

Alla priser är just nu efter 35 % rabatt!

I vårt sortiment finns fönster för alla!

 

 /certyfikat.jpg

 

 

funktionen i Pvc fönster"Dreh-Kipp"funktionen som fins på våra fönster.

  Leverans 3-4 veckor 

pvc fönster certyfikatGlas U-värde

/sveriges-pvc-fonster.jpgVåra fönster i hela Sverige

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)