PVC fönster dörrar och glidskjutpartier

Letar ni efter energisparande pvc fönster? Billiga fönster från DRUTEX. Snabbt,säkert och billigt. Fönster med 35% rabatt!

Fönster underhåll

För att förlänga vitaliteten i fönster och dörrar samt att få dem att se snygg man bör vidta lämpliga underhållsåtgärder, som inkluderar: tillämpningen av rengöringsmedel, tätningar underhåll, processen för smörja gångjärnen asd kuvertet holkar.

PVC fönster och dörrar
Rengöringsmaterial destinated att PVC fönster-och dörrkarmar ska inte skada i chemiacal eller mekanisk väg ytor av ramarna.Det innebär att rengöringsmaterial inte kan innehålla varken slipande ämnen eller kemikalier, som löser upp och infiltrera i PVC.Materialet ska ha perfekt rengöring och avfettning egenskaper och innehåller material, som förhindrar korrosion.
Användning av rengöringsmedel, som innehåller slipande ämnen eller kemiska föreningar kan orsaka fläcka av ramens ytor och uprisng av mikroföretag hål, medan infiltrera dirth går inte att ta.

Trä fönster och dörrar
För att säkerställa långvarig kvalitet av träfönster, bör de regelbundet rengöras med hjälp av rengöringssats. Det bidrar till att förlänga processen renovering av fönstren. Windows ska rengöras både så att de ser rent och snyggt samt att se till att dirth inte skadar pälsen. Rengöringskit tvättar ytor på ett sådant sätt, att den infiltrerar djupt in i träet, torkar mycket snabbt och det kan spädas med vatten.

Aluminiumfönster
Trots det faktum, att aluminium fönster ser snygg, också de är hotade av korrosion. Alla typer av korrosion kan orsakas av rök.För att förhindra den här situationen alla dirth och damm ska tas bort, vilket innebär att det borde rensas från fönsterkarmar. Ytor som är bara lätt smutsiga kan rengöras med en mjuk trasa, som dessutom blöt med en mild tvätt ämnen. Fönster som är mer smutsig bör rengöras med speciella rengöringsmedel. Man kan också använda speciella underhåll material som också används för att kroppen av en bil. Man kan inte använda varken tvätta material eller syror eller ämnen syra samt lösningsmedel och nötande material.

Hylsa av underhåll av
Följande verksamheter kommer att behöva anordnas minst en gång om året, så att balkong fönster och dörrar funktion utan förbehåll:

De delar av skoningar som är monterade på de platser, som har influecnce om säkerheten, måste kontrolleras regelbundet. Man måste se till att de är goda och starka ihop. Dessutom kontrollerar processen för deras slitage behöver göras.
Alla rörliga delar av holkar måste smörjas eller oljad.
Endast de material kan användas för att rengöra fönster och dörrar, som inte har negativ inverkan på korrosionsskydd kuster holkar.

Tätningar underhåll
Processen av sälar mainenance ligger i att sätta ett speciellt säkra material på deras yta. Materialet ska skydda från atmosfäriska förhållanden och inte fryser sälarna att de profiler under vintersäsongen. Lämpliga ämnen, bland annat kisel harts uppfyller dessa krav.

/pvc-fonster.jpg 

PVC FÖNSTERBUTIK

 

Alla priser är just nu efter 35 % rabatt!

I vårt sortiment finns fönster för alla!

 

 /certyfikat.jpg

 

 

funktionen i Pvc fönster"Dreh-Kipp"funktionen som fins på våra fönster.

  Leverans 3-4 veckor 

pvc fönster certyfikatGlas U-värde

/sveriges-pvc-fonster.jpgVåra fönster i hela Sverige

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)