PVC fönster dörrar och glidskjutpartier

Letar ni efter energisparande pvc fönster? Billiga fönster från DRUTEX. Snabbt,säkert och billigt. Fönster med 35% rabatt!

Energisparande fönster

 Modern teknik som används i fönster och dörrar ger kunderna flera produkter och lösningar som möjligt för dem att spara energi. De prioriterade är högkvalitativa fönster som garanterar exceptionella varma komfort hemma och därigenom påverka en minskning av uppvärmningskostnaderna.

3-luft-fönster
Kärnan är användningen av fönster spara energi. Värmeisolerande egenskaper och koefficient, som avgör om värmegenomgångskoefficienten, bygga kriteriet energieffektivitet fönstren. Den lägre värmeisolering koefficienten Uw, desto mindre värme kommer ut från huset. Man måste komma ihåg att koefficienten Uw är resultatet av flera faktorer, såsom värmegenomgångstal glas och ram och yta gals, ram och hela fönstret. Kunderna är ofta vilseledande, dock, eftersom värmegenomgångskoefficient för glas ofta ges som Uw för hela fönstret. Det är viktigt att be säljaren innan du köper för att förse dig med de tester och intyg som bekräftar de parametrar som anges av tillverkaren. Observera att en investering i fönstren, som visar låg termisk isolering är en investering i framtiden.

DinaNyaFönster går upp mot kundernas krav på moderna och energieffektiva fönster, återlämnat sina fönster IGLO 5 och IGLO 5 Classic oberoende studie av värmeisolering i ett forskningsinstitut i Tjeckien. Windows uppnått utomordentliga resultat, enligt pel nedan:

  • IGLO 5 fönster med glas U-värde 0,7 och en SwissSpacer ram uppgick för uw = 0,95 W / (m 2 ∙ K)
  • IGLO 5 Classic fönster med ett glas U-värde 0,7 och en SwissSpacer ram uppgick för uw = 0,89 W / (m 2 ∙ K)
  • fönster med en koefficient på Uw = 0,99 med en stängd blind uppgick för uw = 0,75

 

Värmeisolering koefficienter av de undersökta fönster bekräftade, att när det gäller den beräkningsmetod enligt PN-EN ISO 10077-2, är dessa värden förbättrades med 27 procent. Över genomsnittet värdet av termisk fönster ger energibesparingar, lägre räkningar uppvärmning och tidlös bekvämlighet, samtidigt som ett svar på dagens utmaningar om ekologi.

/pvc-fonster.jpg 

PVC FÖNSTERBUTIK

 

Alla priser är just nu efter 35 % rabatt!

I vårt sortiment finns fönster för alla!

 

 /certyfikat.jpg

 

 

funktionen i Pvc fönster"Dreh-Kipp"funktionen som fins på våra fönster.

  Leverans 3-4 veckor 

pvc fönster certyfikatGlas U-värde

/sveriges-pvc-fonster.jpgVåra fönster i hela Sverige

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)