PVC fönster dörrar och glidskjutpartier

Letar ni efter energisparande pvc fönster? Billiga fönster från DRUTEX. Snabbt,säkert och billigt. Fönster med 35% rabatt!

Hur mäter fönster ordentligt?

En av de viktiga steg som bestämmer korrekt funktionalitet av fönstret är att mäta fönstret ordentligt före köpet.
Därför, för att inte ta ansvar för eventuella fel medan mätningen i fönstret, rekommenderar DinaNyaFönster att delegera detta arbete till licensierade personer eller företag församling. 

Detta steg ger köparen en garanti för att fönstret då kommer väl att placeras i fönstrets hål och det kommer att finnas lämpliga montering marginal (mellanslag) till vänster, vilket bidrar till att undvika eventuella klagomål i framtiden. Om du dock besluta att mätningen inte kommer att utföras av behörig person eller företag montering, bör en sådan mätning vara föremål för och strikt följa de riktlinjer som ingår i instruktionsboken i fönstret. Det är viktigt att fönstret för montering bör ha storlekar som gör att dess rätta inställningen, utjämning på så kallade stöd block eller fönster ribban. Mellan väggen och fönstret måste det finnas en lucka, som är så bred att det efter monteringen den garanterar möjligheten att utvidga fönstret under påverkan av temperaturförändringar eller fuktighet. Bredden på mellanrummet ska vara beroende av vilken typ av material som används för tillverkning av fönster samt dess storlek och färger av profilerna (PVC-fönster täckt med mörka fanerytor är mer utsatta för värme och snabbare deformeras).
Korrekt montering av fönster bör därför föregås av en noggrann mätning på flera ställen i fönstret och kontrollera om ramar har räta vinklar. Kontrollera detta ID relaterade till behovet av att mäta diagonaler på hålet och jämföra deras längd.

Om det finns några skillnader, innebär detta att ingen av de vinklar har 90 grader. Det är också viktigt att mäta höjden på hålet från insidan och utsidan och kontrollera inställningen av interna och externa tröskeln, eftersom det ofta är många skillnader.Genom att mäta det är väsentligt att även beakta det utrymme för den tröskel slat som är lika med höjden på ribban.Överskridandet av de etablerade minimivärdena rekommenderas inte, eftersom det är omöjligt då att producera den anslutande lederna i händelse av en smal lucka. En klyfta som är alltför omfattande påverkar negativt och till och med kan förhindra att förankra fönster i väggen.

Optimal gap värden anges i tabellen nedan:

/pvc-fonster.jpg 

PVC FÖNSTERBUTIK

 

Alla priser är just nu efter 35 % rabatt!

I vårt sortiment finns fönster för alla!

 

 /certyfikat.jpg

 

 

funktionen i Pvc fönster"Dreh-Kipp"funktionen som fins på våra fönster.

  Leverans 3-4 veckor 

pvc fönster certyfikatGlas U-värde

/sveriges-pvc-fonster.jpgVåra fönster i hela Sverige

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)