PVC fönster dörrar och glidskjutpartier

Letar ni efter energisparande pvc fönster? Billiga fönster från DRUTEX. Snabbt,säkert och billigt. Fönster med 35% rabatt!

Allt om våra PVC Fönster

Alla typer av fönster av DRUTEX SA tillverkas på grundval av PVC-profiler, som är utrustade i kuvert holk MACO.

Komforten i fönstret hantering beror på ytterligare funktioner.

  • Fönster med T (lutning) funktion - den huvudsakliga funktionen av denna typ av fönster är tilt-funktion, som är vår standard erbjudande. Det finns också möjlighet att tillämpa, på kundens begäran, en extra framkants fångst.
  • Fönster med C (båge) funktion - den huvudsakliga funktionen av denna typ av fönster är båge-funktion. Dessutom fönster med båge funktion C har en vinge jack, vilket underlättar det för att stänga fönstret, blockad fel placering av handtaget, tack som fönstret inte faller ut ur hylsan, som inte förbättrar komforten av användning. En framkants fångst, vilket gör det omöjligt att tvinga fönstret från utsidan.
  • Fönster med TT (tilt-sväng) - vars främsta funktion denna typ av fönster är möjligheten att luta och vända. Dessutom kan det skoningar är utrustade med de modernaste lösning: mikroventilation i ett hål, som bryta förseglingen fönstret på 10-13 mm och tack vare detta faktum, luftväxling är snabbare möjligt att vinna. Den är också utrustad med en vinge jack, vilket gör det lättare att stänga fönstret, blockad fel placering av handtaget, tack som fönstret inte faller ut ur hylsan, som inte förbättrar komforten av användning. En framkants fångst, vilket gör det omöjligt att tvinga luta fönstret från utsidan.

/iglo-profiler.jpg

Kvalitet-Den moderna maskinparken samt högkvalitativa komponenter för tillverkning av fönster garanterar högsta kvalitet på vårt snickeri,som bekräftas av Tyska Institutet för fönsterteknik IFT i Rosenheim som är ett ledande institut i Europa.IGLO-fönster har dessutom prövats för överensstämmalse med standarden EN 14351:1-2006 på många internationella marknader,bl a i Polen,Tjeckien,Slovakien,Tyskland samt Ukraina,Ryssland och USA.

Beständighet-Den stora förstärkningskammaren för ramen och bågen kombinerad med profilens utmärkta statistiska parametrar garanterar varaktighet och användarnöje.En extra fördel är färgvaraktigheten-fönstren bleks inte och bevarar sina ursprungliga egenskaper.

Estetik-IGLO-fönster är en kombination av det moderna och det funktionella.De kombinerar banbrytande energisnåla losningar med en utsökt fin stil.De kan vara rektangulära,triangelformade,runda,trapetsformade,halvrunda-formen är i princip valfri och anpassas efter kundens önskemål.Den snövita profilen samt rika kulörtvarianter gör att detta fönster uppfyller kraven på perfekta fönster och är utvecklart enligt de senaste trenderna inom arkitekturen.Fönstrens individuella karaktär kan ytterligare framhävas av spröjsar och glasrutor i olika färger.

Energisnålhet-IGLO-fönstrens konstruktion med fem kammare samt ett standardglaspaket försett med en varm kantförslutning i stål med värmegenomgångskoefficient U=1,0 (enligt dtandarden EN 674) är en garanti för energisnålhet,optimal temperatur i rummet samt hög ljustransmission.Oberoende provningar av värmegenomgångskoefficient som gjorts i Tjeckien bekräftar att IGLO-fönster kan berömma sig av isoleringsvärde från 0,89 W/(m2K).
Användning av bästa konstruktionsmaterial och EPDM-tätningar påverkar fönstertätheten samt utgör ett skydd mot vindilar och nederbörd.

Säkerhet-IGLO-fönster är tillverkade av GL SYSTEM-profiller av högsta kvalitet som tillverkas av råmaterial och är 100% återvinningsbara-redan i standardutförande utgör de en säkerhetsgaranti.Fönsterprofilerna är nämligen utrustande med stålarmering i fönsterbågar och fönsterkarmar vilket ökar fönstrets stabilitet och statiska egenskaper.Moderna flerpunktsbeslag MACO med inbrottssäkra säkerhetskrokar utgör ett optimalt skydd mot inbrott.Dessutom är fönstren försedda med en spärr för felaktight handtagsläge samt-som ett av få fönster på marknaden-en lyftanordning för fönsterbågen som gör det lättare att stänga fönster samt mikroventilationgenom friktionsgångjärn.

Fördelar med GL SYSTEM profil:
  • Fem-kammare profil design försäkrar en optimal termo-och akustiskt skydd samt perfekt stabilitet: tack vare tillämpningen av den inom profilen enkammarsystem, tätningar och termo-isoleringsplattor fönster, ger de möjlighet för betydande minskning av förluster värmeenergi .
  • Estetiska och osynliga fönsterkuvert tätning
  • Möjligheten att tillämpa ett brett spektrum av selektionspanelen förpackningar med djup: 24mm, 28mm, 32mm
  • 13 mm är avståndet från mittlinjen av montering skåran försäkrar en optimal anti-inbrottsskydd
  • Särskild form och montering EPDM tätningar i en särskild kanaler och skåror säkerställer en optimal isolering och långvarig användning.
  • Stålarmering i ramen och vinge förbättrar styvhet, vilket är särskilt viktigt för stora konstruktioner
/5-kamare-systemet.jpg

 

1-Fem-kammare profil design och dess djup som uppgår till 70 mm garanterar en optimal termo-och akustiskt skydd.
2-Särskild form och montering EPDM tätningar i en särskild kanaler och skåror säkerställer en optimal isolering och långvarig användning.
3-13 mm är avståndet från mittlinjen av montering skåran försäkrar en optimal Inbrottsskydd.
4.Modern design ger fönstret up-to-date och harmoniskt utseende.
5.Möjligheten att tillämpa ett brett spektrum av selektionspanelen
6.Estetiska och osynliga fönster tätningar panel.
7.Big inre kammare garanterar ett lämpligt statik.
8.Flat insidan av fönsterkarmen förenklar lämplig sammansättning

/pvc-fonster.jpg 

PVC FÖNSTERBUTIK

 

Alla priser är just nu efter 35 % rabatt!

I vårt sortiment finns fönster för alla!

 

 /certyfikat.jpg

 

 

funktionen i Pvc fönster"Dreh-Kipp"funktionen som fins på våra fönster.

  Leverans 3-4 veckor 

pvc fönster certyfikatGlas U-värde

/sveriges-pvc-fonster.jpgVåra fönster i hela Sverige

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)