PVC fönster dörrar och glidskjutpartier

Letar ni efter energisparande pvc fönster? Billiga fönster från DRUTEX. Snabbt,säkert och billigt. Fönster med 35% rabatt!

IGLO 5 OCH IGLO 5 CLASSIC

pvc fönster IGLO 5 ClassicIGLO 5 CLASSIC

 PVC fönster är den ideala lösningen,kan vara rektangulära,trekantiga,runda,kläcka och begränsade nästan till kundernas behov.Våra fönster uppfyller alla normer för komponenter och konstruktionen samtidigt har de ett modernt och stilfullt utseende.

LÄS MER>>>

/images222.jpgIGLO 5

IGLO 5 PVC fönster är den ideala lösningen,kan vara rektangulära,trekantiga,runda,kläcka och begränsade nästan till kundernas behov.Våra fönster uppfyller alla normer för komponenter och konstruktionen samtidigt har de ett modernt och stilfullt utseende.

LÄS MER>>>

 /iglo-eo-065.jpgIGLO ENERGY

Tidlös design, utmärkta estetiska värden, funktionalitet på högsta nivå och, framförallt, innovativa lösningar inom energisparande är de element som gör att fönstret IGLO ENERGY sätter trender på världens PVC snickeri marknader. Det nya fönstret är en originell produkt av DRUTEX S.A. som utformades för att tillfredsställa de kunder som vill använda en modern produkt vilken utgör en kombination av avancerade teknologiska lösningar och restriktiva krav på marknaden. Fönstren är utrustade med innovativt tätningssystem vilket garanterar de bästa parametrarna för energisparande och är tillgängligt endast i DRUTEX S.A. offert. Detta är världens första lösning som erbjuder central tätningslist av skummad EPDM - gummi. Systemet garanterar även
mycket goda parametrar för luftpermeabilitet, regntäthet och säkerhet mot vindlast. Därför är denna lösning idealisk för energisnåla hus samt passivhus. Detta fönster gör det möjligt att behålla värmen i varje hus, oavsett yttre påverkan.
 

LÄS MER>>>

 

/pvc-fonster.jpg 

PVC FÖNSTERBUTIK

 

Alla priser är just nu efter 35 % rabatt!

I vårt sortiment finns fönster för alla!

 

 /certyfikat.jpg

 

 

funktionen i Pvc fönster"Dreh-Kipp"funktionen som fins på våra fönster.

  Leverans 3-4 veckor 

pvc fönster certyfikatGlas U-värde

/sveriges-pvc-fonster.jpgVåra fönster i hela Sverige

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)