PVC fönster dörrar och glidskjutpartier

Letar ni efter energisparande pvc fönster? Billiga fönster från DRUTEX. Snabbt,säkert och billigt. Fönster med 35% rabatt!

SOFTLINE 68

/softline-68.jpg

Fönster tillverkade av furu och meranti-trä i Softline-systemet kännetecknas av ett modernt och estetiskt utseende.Detta är en effekt av den avrundande profilens fina form som gör att profilen är strömlinjeformad med slät och glänsande yta.Profilens höga kvalitet gör dessutom att lackskiktet är samma både på fönsterytan och i dess kanter där lackskiktet är särskilt exponerat för väderförhållanden.

Träfönster i Softline-systemet är höga klass och kännetecknas av omsorg av detaljer.Ramkanterna och fönsterbladens nedre kanter är skyddade med aluminium-dropplister vilkas linje samspelar med fönstrets mjuka konturer.Användning av termo-dropplist vars form är anpassad till fönstrets utsende utgör inte bara en stilenlig slutbehandling utan även ett perfekt skydd mot utvändiga faktorer.

Softline-68 innebär även varaktighet och beständighet mot skevhet.Detta till följd av att fönstren är tillverkade av massivt trä limmat i tre skikt,torkat till en grad som ger en lämplig fuktighet.

Ett unikt mönster på trästrukturen påverkar fönstrets stil och gör att rummet ser charmigt och mysigt ut.Möjligheter till diverse fönsterformer gör attt fönstren kan se moderna och unika ut.

Möjligheten att använda olika lasyrfärger och helt täckande färger hjälper till att skapa en unik produkt anpassad till kundens individuella behov.

Softline-68 miljövänliga fönster,energisnåla,funktionella och väldigt vackra.De kännetecknas av fördelaktiga värmeisoleringsegenskaper och miljövänlig karaktär.Träfönstren i systemet Softline-68 har fätt utmärkelsen Grönt Märke 2010 för sina övergenomsnittliga egenskaper och sin miljövänlighet.

/17softline.jpg

/pvc-fonster.jpg 

PVC FÖNSTERBUTIK

 

Alla priser är just nu efter 35 % rabatt!

I vårt sortiment finns fönster för alla!

 

 /certyfikat.jpg

 

 

funktionen i Pvc fönster"Dreh-Kipp"funktionen som fins på våra fönster.

  Leverans 3-4 veckor 

pvc fönster certyfikatGlas U-värde

/sveriges-pvc-fonster.jpgVåra fönster i hela Sverige

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)