PVC fönster dörrar och glidskjutpartier

Letar ni efter energisparande pvc fönster? Billiga fönster från DRUTEX. Snabbt,säkert och billigt. Fönster med 35% rabatt!

Vilka fönster ska jag välja?

 PVC, trä eller aluminium fönster är det bästa för mig? När man står inför detta problem är det alltid svårt att möta ett optimalt beslut.

Alla tre typerna av träslöjd är nästan lika när det gäller dess användning. De har liknande koefficienten för värmeöverföring, samma funktionella förmåga, varje typ av fönstret är utrustad i nästan samma typ av holkar samt fönsterrutan paket. Fatta ett slutligt beslut är enbart beroende på kundens smak och individuella preferenser.

Träfönster - tåliga, har god parametrar av värmeisolering. Softline profiler visar ingen förgänglighet av dimensionerna, främst eftersom träet inte värma upp i soliga dagar. De gör varje hus ser exceptionellt. Fönster av trä men behöver renoveras efter en viss tid. Det rekommenderas att renovera träfönster var 5 år

PVC-fönster - mindre elegant än fönster av trä, men trots detta faktum de är fortfarande mycket populära bland våra kunder, vilket är ett resultat av bra pris och enkelhet i bevarande samt av icke-problematiskt användande. De behöver bara enkla cleaning.Frames är resistenta mot korrosion, mögel. PVC-produkter kan även köpas tillsammans med trä-liknande faner.Tillämpad profiler visa fördelarna med en modern byggnad material, som ser naturliga och dekorativa. Dessa fönster är mycket slitstarka och motståndskraftiga mot strålning och atmosfäriska förhållanden. De är lätta att rengöra.

Aluminiumfönster - snygg och långvarig samtidigt. Aluminium profilen används i stora konstruktioner och därför aluminiumfönster samt dörrar är inte populära i småhus, men det används i konstruktioner av allmännyttiga. Aluminium fönster och dörrar är tillverkade på individuell beställning och representerar ganska högt pris. Aluminiumprofiler visa god värmeisolering. Dörrar och fönster i aluminium är stabila, estetiska, resistent mot atmosfäriska förhållanden och inte behöver mycket underhåll. Aluminium är inte bara tillämpas i enkla element utan även i komplicerade glasade konstruktioner, fasader av kontor och vinterträdgårdar.

/pvc-fonster.jpg 

PVC FÖNSTERBUTIK

 

Alla priser är just nu efter 35 % rabatt!

I vårt sortiment finns fönster för alla!

 

 /certyfikat.jpg

 

 

funktionen i Pvc fönster"Dreh-Kipp"funktionen som fins på våra fönster.

  Leverans 3-4 veckor 

pvc fönster certyfikatGlas U-värde

/sveriges-pvc-fonster.jpgVåra fönster i hela Sverige

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)